Snickare Jönköping

Renovering, tillbyggnad och nybyggnad •

Renovering

Som fastighetsägare kommer man med jämna mellanrum behöva rusta upp såväl utvändiga som invändiga ytor för att bostaden skall kännas trivsam och hålla en hög standard. Att göra en renovering gör man enklast genom att anlita en bra byggfirma, och det är där vi på Snickare Jönköping kommer in i bilden. Vi kan ta hand om alla slags renoveringsarbeten och när vi gör det tar vi även över ansvaret från början till slut. Vi utför dylika arbetsuppdrag både in- och utvändigt.

Vänd er till oss när ni skall renovera huset

I en bostad finns det två utrymmen som kan behöva renoveras något oftare än andra. Genom en köksrenovering kan ni dels optimera planlösningen och få mer användarvänliga ytor och dels kan ni välja inredning i form av skåpluckor och köksstommar som passar era preferenser. Vi hjälper även till vid badrumsrenovering i Jönköping och när vi arbetar i våtrum är vi alltid ytterst noga med att tätskiktet blir installerat korrekt så att ni inte drabbas av fuktskador i framtiden. På vårt företag har vi alla nödvändiga kompetenser och certifieringar som krävs för arbeten i mer krävande utrymmen som utsätts för fukt.

Renovering i Jönköping som går smidigt för er som kunder

Vi vill att det skall kännas enkelt att komma till oss för en badrums- eller köksrenovering och därför arbetar vi enligt följande:

 • Vi inleder varje uppdrag med ett förutsättningslöst möte tillsammans med er
 • När vi vet vilka önskemål ni har planerar vi hela arbetet
 • Vi tar in externa hantverkare med rätt kompetenser om det finns behov för det

En väl utförd renovering till ett lågt pris

När man funderar på en renovering i Jönköping är det många saker att ta i beaktande. Våra snickare hjälper er gärna med allt från materialval till förslag på en optimal planlösning, och självklart kan ni begära en offert innan ni anlitar oss. I vårt kostnadsförslag kan ni läsa vilket pris för renovering som kommer vara gällande om ni sedan väljer att godta vårt erbjudande. Vi tillämpar inga dolda avgifter och om ni vill använda skatteavdraget ROT går det bra. Genom det blir våra arbetskostnader 30 % lägre.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Jönköping kan ta hand om renoveringar och nybyggnationer samt är duktiga på finsnickeri.

  Telefon

  Adress

  E-post
  offert@snickarejonkoping.nu

  Orgnr.

OM OSS

Våra snickare i Jönköping kan ta hand om renoveringar och nybyggnationer samt är duktiga på finsnickeri.

Snickarejönköping.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.