Snickare Jönköping

Renovering, tillbyggnad och nybyggnad •

Om ROT-avdraget

Skattelättnader genom ROT-avdraget

ROT-avdraget gör det möjligt för alla privatpersoner som äger en villa, bostadsrätt eller fritidshus att få en skattelättnad på 30 % av arbetskostnaderna när man anlitar ett företag med F-skattesedel för renoveringar, om- eller tillbyggnationer. Det maximala beloppet man kan få per år ligger på 50 000 kronor och avgörs bland annat av hur mycket man betalar in i skatt. Eftersom vi på Snickare Jönköping har F-skattesedel har ni rätt till avdraget när ni anlitar oss för något arbete i ert hem.

Avdrag för hantverkare

När man vill göra en renovering eller något annat arbete hemma är det arbetskostnaderna som avdraget gäller. Man gör alltså inga skatteavdrag för material- och transportkostnader. För att få ROT-avdrag behöver man bo i bostaden där arbetet utförs åtminstone under en del av året och man behöver även betala skatt i Sverige. Om ni är två personer som äger bostaden och väljer att anlita oss som snickare kommer ni båda ha rätt till ROT förutsatt att ni uppfyller alla krav.

Vi tar hand om ROT

Det skall vara enkelt att anlita oss som snickare i Jönköping och vi tar därför hand om allt som har med ROT-avdraget att göra. Vi jobbar enligt fakturamodellen, vilket innebär att vi drar av 30 % av arbetskostnaderna direkt på den faktura vi skickar till dig.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Jönköping kan ta hand om renoveringar och nybyggnationer samt är duktiga på finsnickeri.

  Telefon

  Adress

  E-post
  offert@snickarejonkoping.nu

  Orgnr.

OM OSS

Våra snickare i Jönköping kan ta hand om renoveringar och nybyggnationer samt är duktiga på finsnickeri.

Snickarejönköping.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.